DYUM1.jpg

Gothenburg English Studio Theatre presenterar

Do you understand me?

En interaktiv föreställning på engelska och svenska som leker med språk.

 

”Hallåååå!?....Hej!?... Fattar du vad jag säger?.....  Do you understand me? Okej, vänta…..Kan ni hjälpa till….att …så ….vi kan  förstå? Please?!”

 

Do you understand me? är en interaktiv föreställning på engelska och svenska som leker med språk, där eleverna kan delta aktivt, välja och till viss del styra handlingsförloppet av föreställningen.

 

En föreställning om vänskap, utanförskap, vara ny, våga fråga och vara med, där eleverna aktivt får ta del i Me och Do’s nya vänskap, och hjälpa dem att genom olika lekar och dramaövningar, bli vänner och förstå varandra trots att de pratar olika språk; Engelska och Svenska.

 

Enligt läroplanen ska det engelska språket introduceras så tidigt som möjligt i skolan, och med detta i åtanke har Do You Understand Me? tagits fram på GEST. Att bekanta sig med ett nytt språk görs bäst när språket i sig inte står i centrum, utan blir ett medium för en upplevelse, något roligt och utmanande.

 

“Att göra teater för en yngre, för oss ny, målgrupp på engelska är en stor utmaning som jag har längtat efter att arbeta med. Det är oerhört viktigt för oss att respektera målgruppen och upprätthålla en konstnärlig och intellektuell nivå så att de känner att vi tar dem på allvar.”

- Kristina Brändén Whitaker, dramatiker, regissör och GEST’s konstnärliga ledare

Man behöver inte behärska eller tala engelska för att se Do You Understand me?. Föreställningen spelas på engelska och svenska samtidigt.

Do you understand me?

Teater på engelska och svenska

för 6-9 år

Premiär i Oktober

På turné 2022

FÖR BOKNING

För bokning, kontakta oss via mail eller telefon: cld@gest.se eller 031- 42 50 65

Plats: Do you understand me? spelas på GEST i November och kan även bokas till er skola eller klassrum. Mer information kommer i September.

KuBo: För att boka via KuBo, besök KuBo's hemsida.

Boka på turné: Kontakta GEST på cld@gest.se eller 031- 42 50 65

Do you understand me? kan även finansieras av Skapande Skola.